Tortellinit készíteni nem akkora ördöngösség, mint amennyire látványos a végeredmény. Azt ugyan nem ígérem, hogy ez egy villámrecept lenne, ha fél órán belül tálalni szeretnél akkor ne fogj hozzá. De ha amúgy is összejönnél a barátnőkkel beszélgetni, akkor ez egy remek közös program is lehet. Amíg csevegtek közben a tésztát is lehet gyúrni, formázni, és… Tovább »
Tortellini spenóttal és túróval töltve
Tortellinit készíteni nem akkora ördöngösség, mint amennyire látványos a végeredmény. Azt ugyan nem ígérem, hogy ez egy villámrecept lenne, ha fél órán belül tálalni szeretnél akkor ne fogj hozzá. De ha amúgy is összejönnél a barátnőkkel beszélgetni, akkor ez egy remek közös program is lehet. Amíg csevegtek közben a tésztát is lehet gyúrni, formázni, és… Tovább »
A házi tésztának nincs párja! Sokkal kisebb fáradság mint gondolnánk, és bőven megéri mind anyagilag mind ízélményben. Na jó, a töltött tésztákkal kicsit több a munka, elismerem, de cserébe jól fagyasztható, így ha többet csinálunk egyszerre akkor következő alkalommal csak forró vízbe kell dobni és pár perc alatt újra élvezhetjük munkánk gyümölcsét. Hozzávalók A tésztához:…
Maradék csokoládé (nyuszi, mikulás, ajándékba kapott nemkedvenc táblás) remek újrahasznosítási módja, így egy morzsa sem megy veszendőbe! Hozzávalók 4 tojás 200 g cukor fél citrom reszelt héja 120 g napraforgó olaj 250 g ricotta (túró) 320 g liszt 1 cs sütőpor 100 g csokoládé Elkészítés A tojásokat habosra keverjük majd hozzáadjuk a cukrot és azzal…